Skij Skij Skij Skij Skij
Home > Home

Home

 

Kinderopvang 't Singeltje in Zenderpark

In september 2016 is kinderopvang 't Singeltje in Zenderpark gestart. Het kinderdagverblijf heeft 3 groepen: een baby-, dreumes- en een peutergroep. Daarnaast is er een peuterschool en BSO.

 

Op het kinderdagverblijf is zeer fexibele dagopvang mogelijk, waarbij ouders het aantal uren per dag bepalen en waarbij het ook mogelijk is om maandelijks de opvangdagen in te roosteren. 

 

De BSO heeft een schoolwekenpakket en kunnen de vakantie en/of studiedagen los worden ingekocht. Voor het schoolwekenpakket kunnen ouders opvang afnemen tot 17.00, 18.00 of 18.30 uur.

 

Kinderopvang 't IJsseldijkje

Bij kinderdagverblijf 't IJsseldijkje staat de kleinschaligheid en betrokkenheid centraal. Daarnaast speelt flexibiliteit hier een centrale rol.

Dat wil zeggen dat er flexibiliteit is in afname van uren en dagen! U als ouder bepaalt wanneer en hoelang u opvang nodig heeft voor uw kind(eren). We bieden dus maatwerk en dat is wel zo voordelig!! U betaalt dus het afgenomen aantal uren per dag en daardoor kunt u op jaarbasis honderden euro's goedkoper uit zijn. Bekijk ons informatieboekje en de prijslijst.

Op het IJsseldijkje is een aparte baby-dreumes groep, een dreumes-peutergroep en een peutergroep.

Het IJsseldijkje is gelegen aan de Planetenbaan 42 en 46, in een groene omgeving.


Kinderdagverblijf 't Stadje

Kinderdagverblijf 't Stadje heeft een zeer centrale plek in IJsselstein, naast het podium en tegen de binnenstad van IJsselstein. Er worden daardoor veel activiteiten aangeboden in het kinderdagverblijf maar ook samen met de bibliotheek, het Ewoud (ouderen), de kinderboerderij en gebruik gemaakt van evenementen op het Podium (zoals sleeen op de schaatsbaan, naar de dieren van het circus etc.). Voor de allerjongste is een aparte groep waar vaste leidsters de begeleiding verzorgen.

Bel of mail ons gerust voor een rondleiding op 1 van onze lokaties !